2010. január 19., kedd

Mindenféle Marokkóból

Csaba szerint ha ti írtok nekünk smst az nem kerül semmibe nekünk. Nem tudom de ha valaki utána néz és így van akkor a hozzászolásban írjátok meg és szabad a vásár. Ígérem bekapcsolom a telefonom esténként, lássam mit írtok, már ha akartok. Eddid a technika hibátlanul dolgozik. Kopp, kopp, kopp. Nem vagyok babonás, de azért kemény fán felfelé 3x lekopogtam. Az autó bírja a sofóröket meg a terepet is. Így megrakodva 100-130as tempőval közlekedünk. A nagy íves kanyarokban kicsit mászik kifelé a nagybütykös gumik miatt. A rugózását is jól felhúzták indulás előtt és már nem ring mint egy hajó. A cb rádiót nem nagyon használjuk. Még! Majd a sivatagban ha kell. Tanulunk pakolni. nagyon sokkal több hely nem lett, de már majdnem minden kézre áll. Van szivargyújtó elosztónk 3 kimenettel meg pót szivargyújtó kimenetünk, meg inverterünk ami szivargyújtós kimenetből csinál hálózati tápfeszültséget. Az Atlasz hegységen kelünk át, és már leszállt az éjj... kanyarok sötét, kivilágítatlan fekete kaftános beduinok. ezeken nincs láthatősági mellény!!! Ezt vedd észre a sötétben öcsém. Öcsém... Már csak egy gps üzemel. Az Afrika térpék sem tökéletes. Papír alapúval kiegészítve egész jól elvagyunk. Még 150 km aztán valami sivatagos rész mellett sátor. Ma biztos későn érünk be. Nem olyan gyors a haladás. Közbiztonság terén eddig semmi negatív tapasztalat. Nem akartak meggyíkóni, se minket sesenkit eddig. Kedves embereknek tűnnek. Mindenki ne aggódjon, vagy senkise igen. Milliócsók na az meg nem mindenkinek. Zsiszlát!!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Igen, ez így van, az SMS feladója a saját díjcsomagja szerinti díjat fizeti, mintha belföldre küldené az üzit, nektek pedig nem kerül egy fillérbe sem a fogadása.
    Amúgy ha nem lenne ez a blog, akkor nagyon keveset tudnánk rólatok. A hivatalos webhely 17. óta nem frissült még, a műholdas követés nem működik, az éjszakai összefoglalók pedig 3-4 percesek, ebből 1 perc az intro...Minden összefoglalót felvettem idáig, de a rally helyett sikerült megnéznem a "Piszkos tizenkettő" végső csapását a náci birodalomra illetve egy komplett teremfocimeccset (0-3), hála az RTL Klub híresen pontos kezdéseinek.(bocs Barna...)Jelenlegi egyetlen marokkói vonatkozású dologról tudok beszámolni, tegnap a Pennyben vettem fél kiló marokkói TV paprikát a májkrémes kenyerünkhöz.
    Biztosan nagyon fáradtak vagytok már, a mai etaphoz sok sikert, vigyázzatok az úton! Nem mintha aggódnék, áááá...

    VálaszTörlés
  2. sziasztok:)
    Mondjuk ezt én is igy tudom,mármint h az sms-ek nektek (amit kaptok) nem kerülnek semmibe.viszont annak aki küldi már lehet emelt dííjas kontinens és ország függő.a tvben leadott bp-bamakó összefoglaló valóban egy nagy sz.r,bár még annak is kicsi.igy mi családilag innen tájékozodunk :)legyetek jók .t.

    VálaszTörlés