2010. január 9., szombat

-6.nap

Jelentem a mai napon semmi érdemleges nem történt. Akit több információ érdekel a versenyről azt megtalálja budapestbamako.org lapon. A mi csapatunk neve Begya team. Írtam pár sort a csapatról is remélem hamarosn felkerül. Meg fénykép is, meg minden ilyen. egyenlőre az írás mellett még olvasom is a blogomat. Már nem amit én írtam hanem amit hozzámfűztök. jöhetnek a kívánságlisták ki mit szeretne hallnai. Tudjátok milyen megbízható és könnyen befolyásolható vagyok. Csak ne olyanokat kérjetek aminek sokat kell utána olvasnom mert az a diklektikám miatt nem megy. Ja a bamako honlapon van egy utikönyv na szerintem ez úgy jó...
http://budapestbamako.org/hu/utikonyv

2010. január 8., péntek

-7.nap

Szóval még 7 nap. ma akartam bemutatni a csapatom de egyenlőre most még itt vagyok a rendelőben. A beteg itt ül előttem és várja hogy tegyem fel a következő kérdést.Én meg csak blogolok, meg blogolok... Most kaptam meg Zolitól a tűzgyújtáshoz szükséges taplót, meg szenes pamutrongyot. Nagyon jól gyullad, kipróbáltuk. Az asszony rám szólt tegnap, hogy látni szeretné a túlélő felszerelésem. Tehát a tűzgyújtó készletem lassan összeáll. Csak azt nem tudom mit gyújtok meg a sivatagban? Majd a ruháimat, hogy füstjeleket tudjak adni. De még délután, hogyha lemegy a nap akkor legalább megfaggyak. Ma lesz a búcsúbuli a barátokkal. olyan igazi csülkös pacalos, pálinkázós, memóriatörlős bulira számítok. Hülye neve van hogy búcsúbuli, merthogy nem akarok én senkitől se búcsúzni. Inkább bamakói gyomredző gyorstalpaló. Ennél durvább terhelésre szerintem nem számít a májam meg a gyomrom mint ami ma lesz. Szóval 8kor együtt iszunk előre a medve bőrére. Még egy kis munka aztán hajrá. szurkoljatok hogy túléljem a mai estét.

2010. január 7., csütörtök

1.bejgyzés

Hát akkor üdv minden olvasónak. A Budapest-Bamakó versenyig még 8 nap van. Legalábbis az indulásig. Igyekszem rendezni a soraimat és bekapcsolni az érdeklődőket ide a felkészülés utolsó pillanataiba. Jelenleg legnagyobb problémám, hogy még nincs cb rádiónk ami a kinti kapsolattartás egyik alappillére lenne. Megölöm a K. Misit nem érem el csak keresem meg keresem. Csak hogy tudjátok: ezt a bloggot azért indítottam, hogy velünk együtt élvezzétek Afrikai és még Európai megpróbáltatásainkat, ismerkedjetek ismerőseim!!! írjatok sok megjegyzést, meg jókat vigadjatok a helyesírási hibájimon. Ez csak vicc vót. Már most előre leszögezem minden hibáért a Kaska a felelős mert ő szerkeszti ezt az egész... Persze ha ő szerkesztené ez nem kerülhetett volna bele. Na jó szórakozást mindenkinek.