2010. január 19., kedd

Kompon állok

Elértük a kikötőt. Napközben sajnos már nem volt ingyen háló ezért csak most egybe mennek az irományok. (ezeket ti nem érzékelitek: a szerk.) Nem tudom milyenek lesznek a lehetőségeink Afrikából, úgyhogy ne aggódjatok ha 2-3 napig nem jelentkezünk. Igyekszem minden nap írni, olvasni viszont lehet hogy csak 3 naponként fogtok rólunk. A kikötőben (is) kellemes tavaszi az idő. Kajánk még bőven van. kezdenek hiányozni az otthoniak. De azé nem indulunk most. Holnap reggelre érünk Marokkóba. Nem lesz egyszerű a bejutás ezzel tisztában vagyunk. Papír, papír, papír ellenőrzések, adriminisztráció hegyek. A holnapi nap fele biztos hogy ez lesz. Az angyalaink eddig is vigyáztak ránk, remélem most is szemmel tasrtanak. Hát ahogy a BLaci itt a végén vezetett... biztos hogy vigyáztak ránk. Valamitől vérszemet kapott mindenkit megelőzött. Még a rendőröket is. 10kor indul a komp aztán már tényleg AFRIKA!!!! Értitek AAAFFFRRRIIIKKKAA!!!!!!! Szállás a kompon 4 személyes szobában. Mégvalami a ''kislányok'' már megfürödtek???!!! Egyetlen férfi van csak a csapatban aki még lanolinos törlőkendőt sem használt! Ugye nem kell mondjam ki Ő! Hát persze hogy én. A krónikás kiszáll, de igyekszik mihamarabb visszatérni az éterbe. Csók a család!!! Lányaim hiányzik a veszekedésetek, meg ti is, meg anyátok is!

3 megjegyzés:

  1. Welcome to Afrika!!!!!
    Vigyázzatok magatokra! Remélem találkozunk odakint...
    Lehet hogy mégis oda száll le a gép,amennyiben
    az összes utas nyilatkozik írásban,hogy jó
    neki az Agadir-i cél. Akkor már csak a kocsit
    (mindegy milyen szekér)kell intézni. A célba érők
    jegye is jó a gépre visszafelé,tehát elméletileg
    az "A" terv kivitelezhető! "B" terv,hogy megyünk
    utánatok az audival,és lenyomunk mindenkit!!!
    Az autópályán 210 k/h tempomat,szavannán quatro hajtás,2 mindenre elszánt driver... Gyílkos kombináció! Megesszük az emberevőket is,mindegy
    milyen feketék!
    Reszkess Afrika!!! Így vagy úgy,de támadunk!!!
    The Maneaters
    (N.Gy. és H.Cs.)

    VálaszTörlés
  2. Egy másik blogból mentettem ezt ki:

    "Az éjszaka történései: Sikerült egy jót aludni, és reggel nyolckor irány a rajt. Sok haver kijött elköszönni, köszönet nekik. A Budavár tours reggel bejelentette, hogy a repülő az eredeti tervek szerint Bamakóból repül haza, az eredeti időpontban, vagyis február 3-án.

    Végül olyan híresztelések jutottak a fülünkbe, hogy nem terrorfenyegetettség a baj, a szervező Polgár testvérpárnak (nem azonosak a Serpa Kalandparkot működtető barátaimmal)elfogyott a résztvevőktől lenyúlt pénze, és nem tudták kifizetni belőle azt, amire mi befizettünk. Magyarul csaló szélhámos banda, sajnos jellegzetesen magyar módon. Azért találták ki a terrorfenyegetettséget, mert így senkinek nem kell visszaadniuk egy fillért sem. "Vis major "

    Ennek ellenére a mezőny nagy része Bamakóba megy, azon az útvonalon, amit Villám Géza készített el. Mivel tegnap már sokpéldányos másolata volt az új útról, gondolom ő nem tegnap tudta meg a verseny törlését."

    Én biztos mennék Bamakóig, hamár ott vagyok, de ezzel nem akarok senkit befolyásolni.

    "Sőt, átúsznám az óceánt is, nem rettent meg semmi, meg is mutatom, csak ne essen az eső, mert esőben nem megyek sehova, mert kihullik az utolsó hajam is. (Woody Allen)

    Hajrá fiúk!

    VálaszTörlés
  3. Mondjuk saját véleményem szerint is kicsit vicces, hogy az AlKaida esetleg a magyar flúgosfutam (bocs!) megtorpedózására költi a pénzét. Legyeket fogna a sas? ;-)

    VálaszTörlés