2010. január 25., hétfő

7 fő स्नोव्व्हिते nélkül

25. Hétfő. Megint hétfő. Még mindig nagyon jól viseljük egymást. Arra számítottam hogy egy hét után már csak psychológus, rosszabb esetben psychiáter tudja kikezelni a szövődő konfliktusokat. Szóval jó kis banda ez. Kitartást minden otthonmaradott bennünket várónak. Még azért 7-10 napot kell ránk várnotok! Meg volt az óceánban fürdés. Ma reggel 15-20 autót láttunk elmenni Bamakó felé, mi meg pár emberrel, vidám fiúk, Horváték, megbeszéltük a találkát a Tatooin bolygón. Közben a vidám fiúk lerobbantak. Szétment a hengerfejtömítésük a Toyotájukon. Most visszafelé egy nagyvárosba vontatjuk be őket, ott majd egy helyi mecanist buherál rajta. Reggel a Csaba az egyik autó hűtőjének ventillátorát megragasztotta motorblokk ragasztóval, mert kiment benne a bimetál (hőérzékelő). Homokos szenvicshez, homokos kávét ittunk a tengerpatron, levesport májkrémre meg csokira cseréltünk. Rövidíttetünk. Lementünk sivatagos dűnés részen, hogy a BLaci élvezkedhessen kicsit. Amikor a sivatagban egy helyi táborhoz értünk, egy láncos aknaszedő állt a tábor szélén. Elbizonytalanodtunk. Megnyugtatott a táborvezető bácsi, hogy az út ok. no boms. A rövidítés a mínusz 15km ellenére plussz 3-4 óránkba került.De a Lacik nagyon élvezték. Nekem nem jön be ez a menjünk be a sivatagba aztán vágjuk gallyra a gépet:-) de ők szeretnek így bohockodni. Egyébként meg látványos meg élvezetes. Ma cigánykerekeztem lefelé a dűne tetejéről, bár a mostani súlyom alapján inkább csak legurultam róla.

3 megjegyzés:

  1. Én csak egy fotót kérek, de azt onnan, ha lehet Vader Nagy Úrral a szőrös nagy majommal és a kis centrifugával.(kobak)

    VálaszTörlés
  2. Zsolti!!!
    Kérek fényképeket a STAR WARS szentélyről!!!
    Fénykardot (nem lézerkard!az igazi ember úgy mondja,hogy fénykard! :-)vigyetek magatokkal.

    VálaszTörlés
  3. Közhiedelemmel ellentétben a homok nem a kávéra, szendvicsre a legveszélyesebb. Feltétlenül használjatok fénykardborítót!

    VálaszTörlés